Knowledge Base Theme Altijd de beste resultaten

Advertentie:

Loon en loonstrookje | Ondernemersplein

Overzicht; Info en advies; Wetten en regels · Loon en loonstrookje ... Loon en loonstrookje ... Loonstrook. U moet uw werknemer een loonstrook geven.

Loonstrook - de Jong & Laan

Wilt u advies bij het opstellen van een loonstrook? De adviseurs van de Jong & Laan weten precies waaraan een loonstrook moet voldoen.

Controle loonstrook

Advies, tips en tools: Pro forma ... Controle loonstrook. Heeft u het vermoeden dat de bedragen die op uw loonstrook staan niet kloppen? Of wilt u uitleg over ...

Het ABC van de loonstrook - FNV

Deze checklist laat zien wat op de loonstrook van een uitzendkracht moet staan. Controleer zo of de loonstrook volledig en correct is. Dit zijn niet zomaar ...

Strengere regels loonstrook vanaf 2016 - CijferAdvies

10 sept 2015 ... Met ingang van 1 januari 2016 gelden er nieuwe regels voor de betaling van het wettelijk minimumloon en het maken van de loonstrook.

Heb jij je nieuwe loonstrookje al gehad? - FNV

Het is altijd spannend als je je eerste loonstrookje in het nieuwe jaar ontvangt. Wat houd ik ... We hopen dat je blij bent met je eerste loonstrookje van 2016.

Vermelding datum uit dienst op loonstrook | Nieuwkoop - Advies ...

14 juli 2016 ... Opzegging van een arbeidsovereenkomst is een eenzijdige wilsuiting. Opzegging is gericht op beëindiging van de arbeidsovereenkomst en ...

ARBEIDSRECHTER.nl: info over loonstrookje | Arbeidsrechter.nl

4 jan 2011 ... Dit wordt ook wel loonstrook (loonstrookje) of salarisspecificatie genoemd. Deze loonstaat bevat de volgende gegevens (art 7:626 BW):.

Salarisadministratie & HRM - ABIN accountants en adviseurs

Salarisadministratie: van loonstrookje … ABIN neemt u de salarisadministratie helemaal of ... tot HR-advies. Als MKB-ondernemer wilt u natuurlijk ook dat alle ...

Op hoeveel loon heb ik recht? - Juridisch advies

Juridisch advies bij loon kunt u vragen als u denkt dat u minder geld verdient dan waar u ... Op het loonstrookje is vaak veel informatie over uw loon te vinden.