Knowledge Base Theme Altijd de beste resultaten

Advertentie:

10 tips voor jouw iPhone 6 [ADV] - appletips

13 mei 2015 ... De iPhone 6 heeft verschillende handige functies. Van deze ... Smartrepair wil jou hier graag bij helpen en heeft enkele tips op een rijtje gezet.

Tips Archives - iPhone 5

Gaat je iPhone sinds iOS 7 ook minder lang mee? Wij geven je 8 tips om de accuduur te verbeteren. De 30 mooiste iOS 7 parallax wallpapers voor iPhone. Tips ...

Tips - Bekijk het iPhone, iPad en Apple Watch tips overzicht

In het iPhoned tip overzicht vind je alle tips die je mogelijk nodig hebt bij het gebruik van je iPhone, iPad of Mac. Daarbij maakt het niet of je een beginnend of  ...

appletips - De beste tips voor Mac, iPhone en iPad gebruikers

appletips is de beste Nederlandstalige website met advies, info en tips voor macOS, iPhone, iPad, Mac, apps, Apple Watch, Apple TV, iOS, macOS en meer.

iPhone 4 gekocht - wat nu? (handleiding voor beginners)

30 maart 2016 ... De handleiding hieronder is gericht op bezitters van een iPhone, maar veel tips zijn ook geschikt voor mensen die een iPod touch in gebruik ...

Apple – Support - Handleidingen

Handleidingen doorzoeken op product. iPhone. Apple Watch. iPad. iPod. Mac OS. Mac- ... iPhone Gebruikershandleiding (Voor iOS 10-software). Web | iBooks.

iPhone 7 Kopen – iPhone 7 Prijzen, Release, Specs, Tips en Nieuws

iPhone7.tips met alles wat je moet weten over de iPhone 7 van Apple: Specificaties, Review, Geruchten, Nieuws, Prijs. De iPhone 7 Kopen en Pre-orde Alert!

Tips archief

Als je een Bluetooth-toetsenbord koppelt met je iPhone of iPad, kun je veel comfortabeler lange teksten typen. Lees in deze tip hoe je je Bluetooth- toetsenbord ...

Gebruikstips voor je mobiel abonnement | Consumentenbond

Wij geven je een aantal tips om de kosten zo laag mogelijk te houden. ... Lees de tips voor Android, iOS en Windows om je dataverbruik in de hand te houden.

iPhone 5 gekocht, wat nu? Handleiding voor beginners

5 aug 2014 ... Handleiding voor iPhone 5. Je hebt een iPhone 5 gekocht en dit artikel helpt je op weg met de instellingen en eerste stappen.